Hond

De hond is een populair huisdier. 1 op de 7 huishoudens in Nederland heeft een hond, dit zijn bij elkaar zo’n 2.2 miljoen honden.

Voordat u een hond aanschaft heeft u natuurlijk een weloverwogen keuze gemaakt. Heb ik hier wel tijd voor en kan ik bieden wat een hond nodig heeft? De aanschaf van een hond gaat verder dan alleen het voeren en dagelijks uitlaten. De honden worden onderdeel van het gezin. Ze leven in en om het huis, ravotten met de kinderen en gaan mee op stap. Preventieve zorg is dus erg belangrijk!

Bij preventieve zorg denken we aan onder andere ontworming en vlo en teek preventie, maar ook de jaarlijkse controles en eventuele vaccinaties. Om het voor de honden leuk te maken op de praktijk bieden we gratis pupconsulten aan. U kunt afhankelijk van de behoefte eens per 2-4 weken een afspraak bij de paraveterinair maken om met uw pup te komen. We wegen het dier, kijken alles even na en maken het leuk om te komen. Daarnaast oefenen we veel voorkomende handelingen bij de dierenarts. Op deze manier kunnen wij de ontwikkeling van de hond goed bij houden.

Alle honden zijn welkom bij ons. Wij houden met ieder dier rekening en passen de behandeling aan op de behoefte van het dier.

Wilt u meer informatie over de aanschaf of het houden van en hond? Neem dan eens een kijkje op de site van het licg!

www.licg.nl/honden